Het assortiment van Horsefood‘the best’  biedt een hoogwaardige, betaalbare kwaliteit voor een gezond paard. Dit wordt door een groot aantal nationale en internationale ruiters, amazones menners en fokkers bekrachtigd. Deze mensen voeren al jarenlang Horsefood‘the best’:

 

ed en happy fc stand

"Wij hebben ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd bij al onze paarden met de Horsefood ‘the best’ paardenvoeders. Ze herstellen merkbaar sneller, de voergift is beperkt en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Je merkt aan de dieren dat zij, net als wij, zeer tevreden zijn over deze kwaliteitsvoeders. Kortom wij zijn ervan overtuigd dat Horsefood‘the best’ ons zal leiden tot verdere successen in de dressuurwereld”.

Hans Peter & Edward

www.ghpc.nl

 

foto gijs windsor

In de mensport heb je te maken met een discipline die het uiterste vergt van paarden of pony’s. In onze zoektocht naar een voerfirma met een assortiment waarmee wij onze pony’s naar een topprestatie kunnen helpen zijn wij bij Horsefood’the best’ uitgekomen en nu al jaren een zeer  tevreden klant. Het ruime assortiment aan brokken muesli’s en allerlei andere producten, biedt zoveel mogelijkheden waardoor wij iedere pony dat kunnen geven waarvan wij denken dat het beste is. Daarnaast hebben alle producten een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding, iets wat in deze tijd niet geheel onbelangrijk is.

Team de Boer

www.teamdeboer.nl

Trainingsstal Witte Scholtens

 

Al enkele jaren geleden hebben wij besloten om over te stappen naar Horsefood‘the best’. Deze beslissing is genomen als gevolg van de meer dan tevreden resultaten die wij hebben geconstateerd bij de verstrekking van Horsefood'the best' paardenbrokken en muesli's. Het vakmanschap en de verwachtingen voor de nabije toekomst van beide bedrijven, zorgen ervoor dat Horsefood‘the best’ en wij, Trainingsstal Witte-Scholtens,  trots zijn op deze unieke samenwerking.

Jeroen & Emmelie

www.wittescholtens.nl

timlips fc bordstand

Ik weet nog goed hoe ik in aanraking ben gekomen met Horsefood'the best'; een bevriende springruiter attendeerde mij dat zijn paarden doormiddel van de Horsefood XP-EQ Gistbrok te voeren langer en beter hun werk konden verrichten. Nou dat heb ik ervaren! Als Eventingruiter weet ik dat de paarden het in de cross rond de 7/8 minuten fysiek moeilijker gaan krijgen. Sinds mijn paarden de Horsefood XP-EQ Gistbrok met de Horsefood Omega 3 Power - Mix/ Easy – Mix (voor de dressuur) krijgen, hebben ze een langer duurvermogen en veel minder last van verzuring.

Het allerbeste gevoel wat je als Eventingruiter kan hebben; met het fitste paard aan de finishlijn komen van de zwaarste wedstrijd van de wereld, Badminton! Dankjewel Horsefood'the best’ voor het laten uitkomen van mijn droom.

Tim Lips

www.timlips.nl

 Nicole Den Dulk ParaDressuur

Wij zijn altijd op zoek naar het beste voor de paarden en dat hebben we nu gevonden. Horsefood 'the best' biedt zo veel verschillend voer aan, dat er voor ieder wat wils is zodat mijn paarden als individu precies de juiste voeding krijgen. Tevens is de professionele aanpak van Horsefood ‘the best’ iets wat bij ons past en waar we van op aan kunnen. Ik ben heel blij om samen te werken met het team en de producten.

Nicole Den Dulk
Para Dressuur

www.nicoledendulk.com

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst