12 - slobbermeel Header Horsefood the best Header Met hart en ziel Header speciale selectie

logo horsefood tekst

Horsefood ‘the best’ bestaat uit een groot aantal smakelijke en met zorg samengestelde paardenvoeders, in de vorm van brokken, mixen en supplementen. Elke dag kan je zo voor jouw paard een uitgebalanceerd menu samenstellen. Je wilt toch alléén smakelijke, gezonde en zuivere producten geven!

Al meer dan vijftig jaar is het familiebedrijf Van Gorp Diervoeders met hart en ziel iedere dag op zoek naar het allerbeste, tegen een betaalbare prijs. Wat startte met één broksoort is nu een uitgebreid assortiment met méér dan 100 producten speciaal voor de verzorging van jouw paard. Het resultaat is een gezond, vitaal en tevreden paard, zodat we gezamenlijk met trots kunnen zeggen:

Horsefood'the best'

Van Gorp Agenda Editie 2019

28 november 2018

Altijd een volle agenda? En vergeet je door de drukte met de paarden ook van alles?
Vanaf vandaag te koop: de Van Gorp Agenda Editie 2019! Een handige A4 jaaragenda met veel schrijfruimte, boordevol tips, adviezen, resultaten en mooi beeldmateriaal. Onmisbaar op stal...!
Stuur ons een e-mail met je NAW gegevens en wij zorgen dat hij zo snel mogelijk bezorgd wordt!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Prijs: € 14,95 (incl. verzendkosten).

Voor en door hippische vakmensen. * Limited Edition

logo horsefood1logo horsefood1

 

Voor een Gezond Vitaal en 

Tevreden Paard in Balans!

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst